Wil je ook werken als Adviseur specialisatie sprinklertechniek aan een brandveiligere omgeving? Check de vacatures hieronder!

Wil je ook werken als Adviseur specialisatie sprinklertechniek aan een brandveiligere omgeving? Check de vacatures hieronder!

Delen

Vacatures Adviseur Brandveiligheid specialisatie sprinklertechniek en aankomend Adviseur Brandveiligheid

Adviseur Brandveiligheid

Van Hooft en Partners adviseert diverse opdrachtgevers op het gebied van brandveiligheid.
Wij werken aan complexe brandveiligheidsvraagstukken, gelijkwaardigheidsoplossingen, helpen bij ontwerp en realisatie van brandveiligheidsinstallaties en treden daartoe veelvuldig in contact met brandweer en bevoegd gezag.

Onze opdrachtgevers zijn vastgoedontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningbouwcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties op het gebied van brandveiligheid in zowel woningbouw, industriële bouw als utiliteitsbouw.

Wat ga je doen?

Als adviseur brandveiligheid heb je enige ervaring met brandveiligheid (bouwkundig, installatietechnisch en organisatorisch).
Je bedenkt elke keer weer een nieuwe oplossing voor een “onmogelijk” vraagstuk. Het realiseren van een gelijkwaardig veiligheidsniveau is voor elk gebouw anders. Daarbij houd je rekening met de belangen en afwegingen van de betrokken partijen.
Je analyseert projecten en bedenkt samen met een senior brandveiligheidsadviseur brandveiligheidsconcepten.
Je bent verantwoordelijk om het brandveiligheidsconcept op de tekening van de architect, door te vertalen naar plattegronden en onderbouwt dit met berekeningen, concepten en adviezen.
Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met onze opdrachtgevers en alle bij het project betrokken partijen.
Je overlegt met de adviseurs over de uitwerking, planning en budgetten.
Het bezoeken van projecten behoort tot de werkzaamheden. dit is essentieel om feeling te krijgen en te houden met de praktijk.

Kijk hier voor meer info: https://vanhooft.eu/adviseur-brandveiligheid/

+31 (0)85 0647 828 Contact
Nederlands
//]]>