DORSTblusser & brandscan

DORSTblusser & brandscan

Brandveiligheid
Delen

2 Januari 2019

Een nieuw jaar, een slim begin met de Brandscan.

Wij starten dit jaar met een nieuwe website. Daarin vind je de juiste informatie hoe om te gaan met een brandveilig gebouw en het werk- en leefklimaat. Bij een feestje hoort een cadeautje. Slim; jouw brandscan. Laat door ons een brandscan maken voor € 250,– (per 2.000 m² bvo, inclusief Rapportage van Bevindingen met advies op hoofdlijnen) en wij nemen de DORSTblusser mee naar de afspraak.

Daarom een brandscan! Wat is de staat van de brandveiligheid van het gebouw waarin je werkt of verblijft. Kun je in geval van een calamiteit snel en veilig vluchten en wordt de brandweer gealarmeerd? Doorstaat een bouwwerk dat je aan het ontwerpen bent de toets van het Bouwbesluit? Zorg er vandaag nog voor dat je werk maakt van een brandveilig gebouw zoals dat met de Zorgplicht geregeld is in de Woningwet!

Deze ‘Brandscan brandveiligheid’ geeft op hoofdlijnen in tekst en beeld aan wat de risico’s in het gebouw zijn en wat de (on)mogelijkheden zijn om deze risico’s aan te pakken en wetmatig en economisch verantwoord op te lossen.

Binnen 24-uur weet je hoe veilig of onveilig het ontwerp of gebouw is en geven wij je heldere aanbevelingen en tips.

Geen invuloefening van wetten en normen, maar praktisch gericht.

De uitkomsten van de Brandscan vormen het uitgangspunt voor een eventueel benodigd vervolgtraject. Ook daar kunnen wij je verder mee helpen; van ontwerp tot en met de aanvraag Omgevingsvergunning.

Vraag hier de Brandscan aan!

Ook interessant:

Neem gerust contact met ons op

+31 (0)85 0647 828 Contact
Nederlands
//]]>