Brandveiligheid bij renovatie

Brandveiligheid bij renovatie

brandwerend glas
Delen

Brandveiligheid bij renovatie

Onlangs is de cursus “Brandveiligheid bij renovatie” gegeven bij wooncorporatie Woonveste. Woonveste had hier om gevraagd, omdat voornamelijk bij renovaties de brandveiligheid veel vragen oproept. Voor een aantal medewerkers van Woonveste en een aantal vaste aannemers is er uitleg gegeven over branddoorslag en -overslag (WDBDO) en het belang van brandwerende scheidingen en doorvoeren door deze scheidingen. Er zijn verschillende praktische voorbeelden aangedragen en behandeld. Na afloop is er veel duidelijkheid in het ontstaan van brandgevaarlijke situaties en hoe deze voorkomen kunnen worden. Vooral op organisatorisch vlak is vaak veel winst te boeken.

Over de cursusleider 

De cursusleider is voormalig voorzitter van de NEN 6093, medeoprichter van de NPR 6095-1 en NPR 6095-, voormalig voorzitter Normcommissie NEN 351 007 ‘Brandveiligheid van gebouwen’ en NEN 351 007-0013 brandbeperking en brandbeheersing, NEN 6058 WBO percelen en NEN 6059 Brandscan.

Wilt u ook een cursus bij u op locatie? 

In overleg wordt de datum ingepland. U kunt het onderwerp bepalen en met door u aangedragen beeldmateriaal wordt een cursus op maat samengesteld.

De cursus duurt in het algemeen ongeveer 4 uur. De groepsgrootte is ongeveer 10 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op

+31 (0)85 0647 828 Contact
Nederlands
//]]>